Kefírové mléko
Kefír se od ostatních zakysaných mléčných výrobků liší tím, že kromě bakterií se k jeho výrobě používají také kvasinky. Výhoda kefíru oproti acidofilnímu mléku je v tom, že díky kvasinkám dodává tělu rozmanitější škálu probiotik. Náš kefír vyniká lahodnou chutí, protože ho nijak neodtučňujeme a je z pořádného plnotučného mléka z pastvy. Kdo ochutnal kefír z Bláta, tak už jiný nechce :-)
Složení: Mléko, kvasinkové kultury
Obsah tuku je nejméně 3,5 % .
Skladování: 4-8 °C
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Kód | Kód: 293 |
---|---|
Kategorie: | Čerstvé produkty k vyzvednutí v Koloniálu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář